Machiaj in nuante metalice pentru Catalina

Un machiaj metalic colorat de seara pentru Catalina

Catalina

Catalina

La “Lectia de machiaj”de astazi, avem o alta prietena draga de-a noastra, frumoasa Catalina Sfetcu de la “Realitatea Giurgiuveana“. Catalinei ii plac mult machiajele puternice, cu ochii conturati in culori inchise. Si cand vine la machiaj, fara exceptie, cere smokey eyes.

 

Liquid Metal Radiant, Nr.09

Liquid Metal Radiant Nr.09

Dar de curand am primit doua nuante noi de la un produs pe care-l iubim, Liquid Metal de la Radiant. Un albastru cu o usoara tenta gri, sidefat si un bronze dulce, 2 nuante superbe! Asa ca azi va avea un machiaj colorat!

E primavara, lumina multa, floricele inflorite si alte chestii dragalase care ne indeamna sa purtam si lucruri mai colorate, atat la hainute, cat si la machiaj.

Pentru Catalina, care arata ca la 20 si ceva de ani, dar de fapt are nitelus peste 30, am ales pentru pregatirea tenului o crema minunata cu efect botox si iluminare, “Visible Rejuvenation” de la Radiant Professional. Pentru ingrijirea zonei oculare, o crema care lupta impotriva cearcanelor, ridurilor si reduce pungutele de sub ochi, “De-Puffing Eye Cream”.

Crema de la Radiant Professional

Crema Visible Rejuvanation si De-Puffing Eyes de la Radiant

Sunt doua creme nu chiar ieftine, dar ce nu facem noi pentru frumusetea noastra, nu-i asa?
Le-am mai incercat si la alte “eleve”la lectia de machiaj, sunt excelente si ca baza de machiaj! Nota 10 de la noi!

Cum spuneam, am folosit crema matalica de la Radiant, Liquid Metal, care are avantajul ca poate fi aplicata foarte usor, chiar cu degetele! Apoi se poate dilua usor pe margini cu o pensula curata. Dupa uscare, aceasta crema devine rezistenta la apa si rezista pana o demachiati cu demachiant. Nu este recomandat sa va spalati cu sapun in zona pleopelor, da?

Liquid Metal Radiant, Nr.10

Liquid Metal Radiant Nr.10

Liquid Metal Radiant, Nr.09

Liquid Metal Radiant

Bronzul l-am folosit in coltul intern , iar albastrul pe toata pleoapa movila. Ochii au fost accentuati cu negru: nu se poate un machiaj fara negru in cazul Catalinei, haha 😗

Catalina a vrut sa incerce un fond de ten de la L’Oreal, Accord Parfait. Nu are nevoie de prea multa prezentare acest fond de ten, il stim, e foarte bun si l-am folosit de multe ori pana acum. Si-a gasit o nuanta potrivita ei, cu ideea asta si venise in magazin.

Fond de ten L'Oreal Accord Parfait

Fond de ten L’Oreal Accord Parfait, Paleta Strobing & Sculpting, Anticearcan Radiant, burete fond de ten Seventeen si trusa Blush Sculpt

Am incercat si o pudra noua de la Radiant, o pudra compacta cu factor de protectie 30, deci poti s-o folosesti pe soare cu incredere, Photo Ageing Protection.

Pudra compacta Radiant

Pudra compacta Radiant Photo-Ageing Protection

Pudra Radiant Photo-Ageing Protection

Pudra Radiant Photo-Ageing Protection

Restul produselor le cam stiti, oricum le gasiti in fotografiile de mai jos:

Farduri de pleoape, creioane, ruj si rimel

Farduri folosite la machiajul Catalinei

Farduri de pleoape Seventeen

Farduri de pleoape Seventeen

Atat pentru astazi, va las cu pozele Catalinei, pe care o pupacim cu drag si o asteptam sa revina cat mai curand la noi!

Catalina inainte si dupa machiaj

Catalina foto inainte si dupa machiaj

Ruj si fard de obraz rozalii

Ruj si fard de obraz roz

Paleta Strobimg & Sculpting de la Radiant pentru modelarea si iluminarea pometilor

Strobing & Sculpting pentru modelarea si luminarea pometilor

Tonuri metalice albstre si bronz pentru machiajul cohilor

Tonuri metalice albastre si bronz pentru machiajul ochilor