MEGA VOLUME COLLAGENE 24 H

RIMEL MEGA VOLUME COLLAGENE 24Hclaudia_mega_volume_24h

Ce iti ofera L’Oreal Paris Mega Volume Collagene 24 H:
Descopera si tu mascara Mega Volume Collagene 24 H de la L’Oreal Paris, un rimel ales si recomandat de consumatoarele l’Oreal.
Gratie ingredientului sau activ principal, colagenul, genele tale vor renaste, vor avea un volum extraordinar, ir privirea ta va fi astfel mai intensa pentru cel putin 24 de ore. Inovatii si ingredienti:
Ingredientul cheie al acestui rimel, L’Oreal Paris Mega Volume Collagen 24 H colagenul, asigura un volum nemasurat genelor tale si-ti permite siguranta unei tinute de lunga durata.
Pigmentii “black bosster” garanteaza o culoare profunda si intensa.

mega_volume_24hVolum excesiv

Gene mult mai dese

Efect de gene false

Aplicare generoasa care nu lipeşte genele

Pigmenţi extra negri

 

 

 

Mega Volume Collagene 24 H de la L’Oreal Paris este un rimel potrivit celor care-si doresc gene foarte lungi si dese, cu aspect de gene false.

mega_volumeCelor care prefera ziua un machiaj mai delicat, le recomand sa foloseasca o data, de doua ori Mega Volume Collagene 24 H, pentru ca acest rimel cu adevarat iti confera un volum extraordinar genelor, lungindu-le totodata.
Pentru machiajul de seara, daca nu folosesti gene false…foloseste L’Oreal Paris Mega Volum Collagene 24 H !
Ai grija sa nu incarci periuta prea mult si depune cantitatea maxima de produs la baza genelor, apoi asteapta un pic sa se usuce si gata, poti sa pleci la petrecere! 😉

In urmatoarea postare de la aceasta categorie, vom vorbi despre un alt rimel care-ti face niste gene extraordinare!