Vopsea profesionala Cover Line Elegant Touch

Vopsea profesionala Cover Line Elegant Touch

vosea_cover

Aceasta va fi o postare mai lunga, pentru ca sunt multe de spus despre vopsea Cover Line.
vopsea_blondVopseaua italieneasca profesionala Cover Line Elegant Touch este de fapt o crema coloranta, extra delicata, cu multivitamine, ceara de albine si viatamina C.Vopseaua crema Cover Line pentru par, face parte dintr-o linie noua de produse, creata pentru a testa culorile naturale in stare pura.Raspunde perfect cerintelor pentru o colorare permanenta, rapid si cu rezultate excelente si o acoperire in procent de 100% a parului alb. Vospeaua profesionala crema Cover Line Elegant Touch este parfumata delicat si imbogatita cu componenti de ultima generatie, implicit de o calitate superioara, astfel incat veti beneficia nu numai de o buna cosmetica decorativa a parului, dar si de ingrijirea acestuia! Cover Line Elegant Touch are efect restructurant si revitalizant, iar compozitia este astfel gandita, incat din paleta atat de larga de culori, puteti alege fie nuante naturale (nimeni nu va banui ca nu este parul dumneavoastra natural 😉 ), fie nuante deosebite sau nuante indraznete.

coverlineSi daca nu va plac cele peste 100 de culori pe care Cover Line Elegant Touch le-a creat pentru dumneavoastra, puteti sa va creati reflexe deosebite cu cele 9 corectoare de culoare sau puteti sa amestecati diverse numere obtinand practic…o infinitate de nuante! Mai ramane sa spun ca Vopseaua Cover Line Elegant Touch este intr-o cantitate mai mare decat vopselele obisnuite:100 ml, astfel incat pentru un par mai lung, veti avea nevoie de o singura vopsea.

coverline1Cateva cuvinte despre modul de folosire a vopselei profesionale crema Cover Line Elegant Touch: In imagine aveti si oxidantul vopselei Cover Line Elegant Touch, care are 150 ml.Daca folositi un tub intreg , amestecati intr-un vas nemetalic tot continutul vopselei (100 ml), cu tot continutul oxidantului (150ml).Pentru par scurt, folositi jumatate din tub si jumatate din oxidant. Raportul de amestec va fi deci 1+1,5 : 50 ml vopsea+75 ml oxidant (par scurt) si 100 ml vopsea+150 ml oxidant (par mediu).

hair1

 

 

Pentru simpaticele blonde, care folosesc nuantele de la Blond Superdeschise (SUPERSCHIARENTI) modul de pregatire al vopselei profesionale crema Cover Line Elegant este un pic diferit, raportul de amestec fiind 1+2,5, caci pentru nuantele deschise va trebui sa folositi mai mult oxidant. Astfel, pentru un par scurt, folositi jumatate din tubul de vopsea (50 ml) si aproape tot oxidantul (125 ml din cei 150 de ml ) Pentru par mediu , folositi tot tubul de vopsea (100 ml) si 250 ml de oxidant (deci va trebui sa cumparati 2 sticlute de oxidant, una se va folosi in totalitate, iar din cealalta doar 100 ml) Este important sa realizati corect raportul de amestec pentru rezultate exceptionale: acoperire, nivel superior de culoare, naturalete, reflexii, stralucire.Nu uitati ca aceasta vopsea este o vopsea profesionala.

Beautiful-Hair

 

 

 

Oxidantul vopselei profesionale Cover Line Elegant Touch exista in 4 concentratii. 10 vol (3%) pentru a inchide cu un ton sau pentru a nuanta parul decolorat20 vol(6%) pentru a colora ton pe ton, pentru a acoperi firele albe sau pentru a deschide cu un ton30 vol(9%) pentru a deschide culoarea cu 2 sau 3 tonuri40 vol(12%) pentru a deschide culoarea cu 3 sau 4 tonuriPentru a deschide culoarea cu mai mult de 4 tonuri, folositi nuantele de Blond Superdeschise (SUPERSCHIARENTI), despre care am vorbit putin mai sus.Aplicarea dureaza in jur de 40-45 de minute si este recomandat sa folositi pentru spalare sampon special pentru par vopsit pentru a reduce drenajul pigmentilor in spalari succesive si a pastra stralucirea acestei vopsele deosebite.

Pentru orice intrebare sau nelamurire aveti, intrati pe pagina noastra “Contact” si va vom raspunde rapid, iar in magazinul Comtex Produse si Accesorii Par, vanzatoarele noastre va pot indruma atat in alegerea nuantei potrivite, cat si in modul de aplicare a vopselei.hair2