Volum’Express Falsies Flared

Volum’Express Falsies Flaredvolum-express-falsies-flared_model-shot_093210

Volum’Express: Falsies Flared , un alt produs revolutionar ce face parte din franciza internationala iti este oferit de Maybelline New York, o gama care chiar nu mai are nevoie de prezentare.
Maybelline New York stie ce prefera femeile…gene curbate, lungi si cu volum deosebit, asa ca a reinventat volumul si a creat un nou efect de gene false.
Genele tale “vor prinde aripi” cu noul mascara de Volum’Express, Falsies Flared!

Falsies FlaredInovatii si ingredienti:
Cu o formula imbunatatita cu fibre de pro-keratina ce curbeaza genele, panthenol pentru hidratare si netezire, plus ceramidele cu rol de fortifiere, Falsies Flared iti va asigura genele la care ai visat.
In plus , aplicatorul Spoon Curler, cu o forma sa patentata curbata, a fost special gandit pentru o aplicare optima, doar atat produs cat ai nevoie pentru volum maxim, dar si pentru a-ti separa genele si a le conferi acel efect de curbare si ridicare al genelor, atat de cautat.

300% gene mai vizibile
Efect de gene false
Aplicare fara a lipi genele
Efect de curbare a genelor
Efect de ridicare a genelor

Rimelul Volum’Express Falsies Flared il gasesti si in varianta waterproof, deci nu uita sa-ti achizitionezi un produs special de demachiere, in caz ca optezi pentru aceasta varianta.falsies_flared