Machiaj in tonuri aramii pentru Gabriela

Un machiaj in tonuri aramii-portocalii pentru Gabriela

Gabriela in atelierul de machiaj Miruna Dana

Gabriela in atelierul Mirunei de machiaj

Pe Gabriela o cunoastem, aici la Comtex Giugiu de mult timp, inca de cand a venit la machiajul pentru banchet :)
O fata tare dulce, draguta si vesela, Gabriela nu se machiaza puternic in timpul zilei, asadar la lectia de machiaj a vrut sa invete lucruri noi despre un machiaj de zi. In foto din stanga este machiata smokey eyes, cu accente, culmea, tot portocalii :)
Colorat, nu-i o surpriza, soarele asta frumos parca cere tonuri mai vii, nu doar culori neutre… Si pentru ca tot vorbeam de soare, culorile de la rasarit si apus sunt absolut superbe, tonuri de auriu, portocaliu, culori calde, impletite cu culorile reci ale cerului… Ok, devin prea …melancolicioasa, hahah, cred ca a fost prea mult timp ploaie si timp mohorat, nu-i asa?

Frumoasa Gabriela are ochisori albastri si ce-ar putea sa-i evidentieze mai bine decat niste tonuri aramii, aurii-oranjate? Poate si niste accente roz , pentru ca tot am pomenit de apusul de soare.
Pentru un machiaj sidefat, poti folosi cu succes ca baza pentru celelalte culori, Liquid Metal de la Radiant. In acest caz, am folosit una dintre noile nuante, nr.10.

Farduri Radiant Si L’Oreal Si Seventeen Folosite La Machiajul Gabrielei (pentru A Mari, Clic Pe Camera Mica Foto Din Imagine, Apoi Next Din Sagati)
Tot de la Radiant, peste aceasta crema fantastica, portocaliu si auriu, pentru pleoapa mobila si un maron roscat fin, dintr-o trusa L’Oreal, pentru a crea adancime. Creionul folosit a fost maron, nu negru, pentru ca un maron sidefat frumos este suficient unui machiaj de zi…
Pentru machiajul fetei am folosit un fond de ten mat, Infallible 24H-Matte, de la L’Oreal si o pudra superba, de la Radiant, Air touch Finishing Powder de finisare, care confera un efect fin de iluminare fetei. Geniala! Trebuie s-o incercati! 😉 Pentru fixarea fondului de ten, un start fin de pudra pulbere de la Seventeen.
2 tonuri de fard de obraz, de la Seventeen, unul oranjat si unul rozaliu, Color Pearly se numesc, nr. 127 si 137, pe care practic le-am amestecat.
Desi sunt de ceva timp in magazin acum le-am descoperit si folosit la lectia de machiaj, dar mi-au placut atat de mult, sunt atat de fin micronizate si fin sidefate, fara a pata fata la aplicare, incat sigur vor mai fi folosite la lectia de machiaj :) Pometii i-am iluminat cu un fard de la Radiant, care se numeste, mare surpriza, Strobing :))
Rujul pe care-l foloseste dragalasa Gabriela in imagine este de la Seventeen, All Day Lip Color, Nr.32
Cam atat pentru astazi, va las cu fotografiile Gabrielei. Pupicei multi pana la postarea urmatoare :*Gabriela_foto_inainte_si_dupa_machiaj_lectia_de_machiaj_magazin_ComtexGabriela_foto_remodelare_pometi_magazin_Comtex_Cosmetica_si_ParfumerieGabriela_foto_aplicare_gloss_Seventeen__magazin_Comtex_Cosmetica_si_ParfumerieGabriela_foto_dupa machiaj