Machiaj vesel si colorat pentru Natalia

Un machiaj colorat si vesel pentru Natalia

Natalia cu un machiaj smokey

Natalia cu un machiaj smokey

Pe foarte simpatica, glumeata si frumusica Natalia o cunoastem de ani de zile. Ne este si prietena, dar si clienta, mai ales la oja… Cred ca are vreo 1000 de lacuri pentru unghii sau asa ceva, cand le-o folosi pe toate, e un mister 🙂. In foto din dreapta are un machiaj smokey realizat in atelierul de machiaj profesional. Este mult mai puternic decat cel de azi,  mai complicat, cu gene false … si pentru prima lectie de machiaj, o sa incepem cu ceva usor :)
La “lectia de machiaj” de astazi o sa trecem de la manute la fata. Un machiaj de zi, vesel ca ea si colorat ca primavara. Si Catalinei, de la lectia trecuta i-am facut un machiaj colorat. Pentru ca, desi afara ploua sau e innorat de ceva timp, ne incapatanam sa visam la o primavara insorita si colorata…

farduri folosite la machiajul Nataliei

Fard bronzant sidefat Seventeen, fard de pleoape Radiant si fard trio Seventeen, fard de obraz Radiant si baza de machiaj Radiant Professional

Ca baza de machiaj, am folosit de data aceasta un produs de matifiere de la L’Oreal, dupa ce am aplicat o crema hidratanta, Nivea Q10.
Pentru machiajul ochilor, un albastru deschis pe pleoapa mobila, un fard pudra de la Radiant Professional,  culoare, cum spuneam, vesela si primavaratica, care-i va evidentia ochisorii caprui. Fardul trio de la Seventeen, in culori mate, l-am folosit pentru a evidentia pliul. Pe pleoapa de jos, in interior, un creion albastru electic si o codita mica, cu un tus de la Radiant.
N-am mai folosit de ceva timp un fond de ten extraordinar! Wonderlight de la Radiant. Un fond de ten cu acoperire medie sau mare, depinde in cate straturi il folosesti, luminos, perfect si pentru un ten matur, pentru ca este foarte hidratant. Il iubim! Clientele noastre il stiu deja, dar trebuia sa pomenesc cate ceva despre el. Insa tot mai bine este sa veniti dimineata si sa-l testati singurele. :)

Pudra Seventeen, anticearcam Seventeen si fond de ten Wonderlight Radiant

Pudra Seventeen, anticearcam Seventeen si fond de ten Wonderlight Radiant

Pentru ca e tot ploios afara , chiar mohorat as zice, i-am adus un pic de culoare si bronz machiajului cu un fard de obraji de la Radiant si o pudra bronzanta de la Seventeen. Pudra aceasta exista in 3 nuante, este sidefata si probabil o sa fac o postare separata despre ea. Dar trebuie sa va spun ca e mare cat o zi de post, hahaha. Cred ca daca o folositi in fiecare zi timp de un an, nu consumati nici jumatate :))

Farduri folosite la simpaticul machiaj al Nataliei

Farduri folosite la simpaticul machiaj al Nataliei

Ah, uitasem, dupa aplicarea fondului de ten, puteti sa folositi o pudra in zonele care devin mai rapid lucioase-ten gras. Si in acest caz, pentru ca am folosit un fard pudra bronzant, am pudrat toata fata, pentru a nu se pata in momentul aplicarii. Un gloss a definitivat machiajul Nataliei, cu ale carei poze va las in continuare. Te imbratisam Tish si te mai asteptam si la alta lectie de machiaj! <3 .Pupici voua pana data viitoare! :*

machiaj in magazinul Comtex Cosmetica

Natalia, foto inainte si dupa machiaj ijn magazinul Comtex Cosmetica si Parfumerie

machiaj in nuante albastre

Natalia cu un machiaj vesel, in tonuri albastre

Pentru pometi am ales un fard bronznt de la Seventeen

Pentru pometi am ales un fard bronznt de la Seventeen

gloss Radiant

Natalia incercand un gloss Radiant