Machiaj in tonuri visinii pentru Roxana

Un machiaj usor de seara, in tonuri visinii si rozalii pentru Roxana

machiaj de seara-foto inainte de machiaj

Frumusica Roxi inainte de machiaj

La “lectia de machiaj” de astazi o avem invitata pe Roxana, o frumoasa politista cu ochi albastri. Am vazut atatea politiste frumoase in ultima perioada, ca am ajuns sa ne intrebam daca frumusetea si dragalasenia sunt cumva conditii de admitere! :-)
Roxanei ii place sa se machieze si-i place mult si sa fie machiata. Si fotografiata, fiind clienta constanta la atelierul de machiaj  si foto al Mirunei.

Roxana are ochi albastri, deci fardurile de pleoape in tonuri visinii, roscate, maron roscate, o prind de minune. Asadar pentru astazi, a ales sa invete cum sa-si faca un machiaj simplu de seara, in tonuri visinii, cu modelare faciala si iluminare pe pometi…

Modelarea la alieni :)))

Modelarea la alieni :)))

Am mai vorbit despre modelare intr-o postare, prezentam paleta L’ORÉAL INFALLIBLE SCULPT , gasiti acolo o multime de amanunte despre cum sa-ti subtiezi fata, s-o iluminezi in anumite zone…ba chiar si despre…modelarea la extraterestri, hahaha, nu ca ar avea cineva nevoie de asemenea informatie :))

Paleta iluminare si conturare de la Radiant Professional Makeup

Paleta iluminare si conturare de la Radiant Professional Makeup

Pentru Roxana am folosit alta paleta de conturare si iluminare excelenta, deja ne-am indragostit de ea si o folosim cu spor de cateva zile, paleta Strobing & Sculpting de la Radiant.Este sub forma pudra, nu crema ca cea de la L’Oreal. Asadar, pentru fetele care prefarati produsele pudrate si nu crema, asta-i alegerea perfecta pentru voi! :*
Gasiti mai multe despre aceasta paleta aici: PALETA STROBING & SCULPTING DE LA RADIANT

Pentru partea de inceput, aplicarea cremelor de fata si de ochi si eventuale baze de machiaj, am ales o crema de la Nivea, Seventeen si Radiant. Crema de fata Q10 ne place pentru ca este onctuoasa, placuta la aplicare, parfumata fin si este super baza de machiaj! Gelul de pleoape de la Seventeen reduce pungutele de la ochi (heh, mancati si voi cu mai putina sare seara sau daca mancati, sa aveti crema asta pentru dimineata la indemana :)), iar baza de machiaj verde de la Radiant am folosit-o pentru a neutraliza zonele rosiatice de pe tenul sensibil al Roxanei.

crema Nivea Q10 de fata, gel pleoape Seventeen si baza de machiaj verde, Radiant

Produse pentru baza machiajului: crema Nivea Q10, gel pentru reducerea ceracanelor de la Seventeen si baza verde de machiaj, de la Radiant

Pentru machiajul fetei am ales un fond de ten rezistent, Air Finish Long Lasting de la Radiant, anticearcam tot de la Radiant si o pudra pulbere de la Seventeen. Paleta de contur si iluminare de la Radiant, de care am vornit mai sus si am incheiat machiajul fetei. Ah, si fard de obraz Radiant,Pearly.

fond de ten Radiant si pudra Seventeen

Fond de ten Radiant, Air Finish Longlasting si anticearcan Radiant, pudra de la Seventeen

Trusa modelatoare, cu farduri pudra, de la Radiant: Strobin and Sculpting

Trusa modelatoare, cu farduri pudra, de la Radiant: Strobin and Sculpting

Pentru pleoape am folosit farduri de la L’Oreal, trusa Les Ombres, E6 si de la Seventeen, plus 2 rimeluri super de la Seventeen, care lungesc si dau volum genelor. Am ales Elegance, nuante de visiniu si negru.

trusa Les Ombre L'Oreal , fard Seventeen, nr.216

Machiajul ochilor: Trusa Les Ombre de la L’Oreal, fard se la Seventeen, 216

rinel Seventeen, visiniu si negru

Mascara-rimel Elegance, de la Seventeen, visiniu si negru

Acum va lasam cu frumoasa Roxana si ne mai vedem la urmatoarea postare. Pupici spor la machiat! 😉

Ronaxa inainte si dupa machiaj

Roxana inainte si dupa machiaj

Roxi foloseste trusa de contur facial de la Radiant Strobing and Sculpting

Roxi foloseste trusa de contur facial de la Radiant Strobing and Sculpting

machiaj de seara-foto dupa /before

Roxi dupa machiaj

fard de obraz Radiant, nr.137

Roxi foloseste fardul de obraz de la Radiant. Nr 137. Blush Color Pearly