Paleta Blush Sculpt L’Oreal Paris

Trio contouring blush Sculpt de la L’Oreal Paris

truse blush sculpt

Trusele Blush Sculpt de la L’Oreal Paris

Astazi iti povestim cate ceva despre alte produse din noua gama Infallible Scultp de la L’Oreal Paris. Este vorba despre trusele Trio Contouring Blush Sculpt. Iti poti alege una dintre cele 3 variante, Soft Rosy sau Rose Tendre, Soft Sand sau Ambre si Nude Beige sau Beige Nude.
Pot fi folosite bine merci singure, ca fard de obraz amestecand cele 3 nuante sau poti folosi fiecare nuanta separat. Fiecare paletuta are cate 3 culori.

Blush Sculpt L'Oreal Paris, nr.101, Ambre

Paleta Blush Sculpt, nr.101, Soft Sand / Ambre

Ce scrie pe cutia lor: Aplicati individual fiecare nuanta pentru un rezultat sofisticat sau imbinati nuantele pentru un look natural. Conturati cu cea mai inchisa nuanta, intensificati cu nuanta medie si iluminati trasaturile cu nuanta cea mai deschisa. Cam asa ceva am facut si noi la magazinul de cosmetice, Comtex Cosmetica si Parfumerie, unde puteti gasi aceste truse. In postarea: “Machiaj cu paleta Infallible Sculpt si trusa Blush Sculpt

Ti-am pus cateva poze cu fiecare in parte. Prima este trusa cu nr. 201, Soft Rosy/ Rose Tendre, a doua paleta Blush Sculpt are nr. 101, Soft Sand sau Ambre si a treia, nr. 102, Nude Beige. Cum spuneam, poti folosi aceste palete ca fard de obraz si iluminare la orice machiaj, dar daca iti doresti o modelare mai serioasa, un machiaj sculpting, pune in trusa ta si de machiaj si una dintre Despre paletele Infallible Sculpt si modelare, cu care sa creezi baza machiajului, apoi foloseste trusele Blush Sculpot pentru finalizare.

Cam atat pentru azi, te astept la Adresa Comtex Giurgiu sa le incerci si tu. 😉

Blush Sculpt Soft soft rosy sau rose tendre

Paleta Blush Sculpt Soft Rosy

blush sculpt soft sand/ ambre

Paleta Blush Sculpt Soft Sand sau Ambre

blush sculpt nude beige

Paleta Blush Sculpt Nude Beige sau Beige Nude