Machiaj natural cu produse Radiant si L’Oreal

Machiaj natural cu produse Radiant Professional si L’Oreal Paris

Produse Radiant Professionalsi L'Oreal Paris

Produsele folosite la machiajul Nunicai:Radiant si L’Oreal

In ziua in care am incercat paletele Infallible Sculpt si Blush Sculpt de la L’Oreal, i-am facut si Nunicai, colega noastra de la Comtex Imbracaminte, un machiaj natural, cu aceleasi produse si cateva in plus,din gama Radiant Professional. Le vedeti in prima foto de mai sus.
Un machiaj simplu, pe care ti-l poti face si tu cu usurinta.
Inainte de aplicarea fondului de ten, aplica baza de machiaj Infallible Mattifying Base, de la L’Oreal, cu miscari circulare, dinspre centru spre exterior.

Nunica -foto inainte de machiaj

Nunica -foto inainte de machiaj

Apoi aplica fondul de ten. Noi am ales pentru Nunica un fond de ten Wonderlight Serum Make Up, Nr.05, Tan Beige de la Radiant Professional. Este un fond de ten excelent, creat special pentru ten matur, are acoperite usoara spre medie, nu contine parabeni si ulei si confera tenului stralucire imediat dupa aplicare, intinerindu-l.Ridurile fine vor fi diminuate.
Nu este un fond de ten abia aparut pe piata, clientele noastre il cumpara deja de ceva ani.
Daca nu l-ai incercat inca, te astept la Comtex sa-l testezi, merita!
Am folosit un corector-iluminator tot de la Radiant, cu o formula lichida, care este mai usor de aplicat in zonele sensibile, cu riduri de expresie din zona ochilor.

fond de ten si iluminator Radiant

Nunica dupa aplicarea fondului de ten si a iluminatorului

Pentru Nunica am ales paleta de modelare Infallible Medium Dark. Despre cum s-o folosesti si ce alte variante exista in magazin, poti citi dand clic aici.

dupa modelare

Nunica dupa aplicarea fondurilor de ten din paleta Infallible Sculpt de la L’Oreal Paris

Apoi am blenduit  cele 3 fonduri de ten aplicate pe fata, astfel incat trecerile intre culori sa fie cat mai fine. Pentru ca paleta Blush Sculpt de la L’Oreal Paris este sub forma de pudra, nu crema, am pudrat mai intai fata cu pudra Perfect Finish Face Compact Powder de la Radiant, Nr.05, Medium Tan. Aceasta pudra are si Sun Filter, deci poti sa mergi linistita si prin soare :-)

pudra Radiant

Aplicare pudra Radiant

Inca o usoara modelare cu Blush Sculpt de la L’Oreal Paris, cu trusele trio nr. 201 si 102. Mai multe despre ele si alte varianta de culori gasesti dand clic aici. Aceste truse le-am folosit si pentru machiajul pleoapelor, nu numai ca modelare cu ajutorului fardurilor de obraz. Am luminat pleoapa mobila cu nuanta mai deschisa din trusa 102 si am accentuat putin pliul cu nuanta maron din trusa Nude Beige. Deci poti sa le folosesti si ca fard de pleoape, daca nu ai la indemana alte culori!

trusele blush sculpt

Nunica dupa aplicarea culorilor din trusele Blush Sculpt

Machiajul pleoapelor a fost finalizat cu creionul de pleoape waterproof/rezistent la apa, nr. 03, Chocolate, de la Radiant pentru pleoapa de jos si rimelul False Lash Architect 4 Dimensions cu efect de fibre, de la L’oreal. Un strat de tus Super Liner Gel Intenza 24h, de la L’Oreal Paris si gata machiajul pleoapelor!
Pentru buze am folosit creionul rezistent la apa de la Radiant Nr.03, Natural si un gloss mat, absolut superb, tot de la Radiant, nr. 21. Va urma o postare separata cu acest glos mat, pentru ca este un produs pe care sigur il vei folosi cu placere!

finalul machiajului ochilor si al pleaoapelor

Finalul machiajului ochilor si al buzelor, cu ruj mat Radiant si eyeliner L’Oreal

Foto cu produsele folosite:
produse folosite-foto1produse folosite-foto 2

Nu e un machiaj greu de facut, dar daca ai intrebari de orice fel, scrie-ne in mesaj sau pe Facebook si iti vom raspunde rapid. Mai jos este rezultatul final.
O saptamana frumoasa! :*
Nunica, dupa machiaj

Foto inainte si dupa machiaj

Foto inainte si dupa machiaj